Eetstoornissen

Een eetstoornis is een ernstige problematiek die een enorme impact heeft op lichamelijk, psychisch en sociaal vlak.

Een eetstoornis is in de eerste plaats een psychisch probleem, met ernstige lichamelijke gevolgen. Het behandelen van de lichamelijke symptomen van de eetstoornis zonder hierbij de onderliggende psychologische problematiek te behandelen, geeft dan ook weinig of een kortdurend resultaat.

Zoek hulp

Ben je voor jezelf, of je kind, of iemand in je omgeving op zoek naar hulp in verband met anorexia, boulimia, binge eating disorder of andere eetstoornissen?

Laat je leven niet langer beheersen door je emoties en impulsen en zoek gespecialiseerde hulp om voorgoed komaf te maken met je voedings- en eetproblemen.

Twijfel je om contact op te nemen, omdat je al een aantal therapieën hebt gevolgd die niet het gewenste effect hadden? Of althans geen blijvend effect. Dat is begrijpelijk.

Waarom dan hier wel contact opnemen? Je hebt deze pagina gelezen, omdat je iets wil veranderen aan je situatie zoals die nu is. Iets zit je niet lekker. En daar wil je naar kijken. Dat wil je ánders in de toekomst. Beter. Juister.

Contact opnemen voor persoonlijke begeleiding

Als iets op deze pagina of website toch je nieuwsgierigheid heeft gewekt, nodig ik je toch uit voor dat contact, ook als je alleen maar een vraag hebt.

In een kort traject luister ik naar jouw verhaal en bekijken we van daaruit wat er aan de basis ligt, om zo tot een duurzame aanpak te komen.