Aura- en chakrahealing

Je hebt er ongetwijfeld wel eens van gehoord. En misschien vind je chakra’s eerder raar en zweverig. Maar de kans is ook groot dat je niet precies weet wat chakra’s eigenlijk zijn.

Waarover gaat het?

Het aura is een mystieke tweede huid die ons beschermt. Binnen het aura bewegen onze chakra’s, de draaiende energiekolken die ons in balans houden.

Chakra is een woord dat uit het Sanskriet komt en betekent letterlijk ‘wiel’. Een chakra kan je je daarom voorstellen als een draaikolk die energie door je lichaam laat stromen, of in andere woorden, een ‘draaiend wiel van energie’.

Alle chakra’s spelen een belangrijke rol bij het welzijn van lichaam en geest. Chakra’s nemen energie op en geven energie af via energiebanen die door het lichaam stromen. Elke chakra heeft een invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties.

Trauma’s kunnen zwakke plekken veroorzaken. Daarom is het belangrijk dat de chakra’s goed functioneren zodat de energie vlot door het lichaam kan stromen opdat je evenwichtig kunt leven. Als er in (één van) de chakra’s een blokkade zit, kan dit zich uiten door fysieke klachten of psychische klachten.

Wat kan een healing voor je doen?

Een healing kan helpen om:

  • je energetische balans te herstellen
  • verdriet te verwerken
  • blokkades op te ruimen
  • ontspanning te bieden
  • je emotionele balans te herstellen
  • je energieniveau een boost te geven
  • het zelfherstellend vermogen van je lichaam te activeren
  • fysieke klachten te verlichten en in vele gevallen ook weg te nemen
Verloop

Anders dan andere methodes is er bij een aura- en chakrahealing geen gesprek nodig. Dat is dus fijn meegenomen voor mensen die praattherapieën eerder schuwen.

Er worden geen vragen gesteld. Je hoeft me niks te vertellen wat je niet wil. Ook niet over het verleden dus. Je hoeft hier niet je hele verhaal aan de klok te hangen.

Een sessie duurt ongeveer een uur. Je kunt een losse healingsessie boeken. Bij lichamelijke klachten kunnen meerdere sessies gewenst zijn.

Contact opnemen voor persoonlijke begeleiding

Ik nodig je uit om contact op te nemen, ook als je alleen maar een vraag hebt.