teddybeer straat_570
Innerlijk Kind-werk

Verdriet, niet gezien worden, angsten, eenzaamheid, onzekerheid en de daarbij behorende overtuigingen als: ‘Ik ben niet goed genoeg’, ‘Het ligt allemaal aan mij’, of ‘Ik had beter moeten uitkijken’ zijn vaak al in de kinderjaren ontstaan, als een soort overleving, maar ze kunnen jou nu in het volwassen leven leiden in je beslissingen, of blokkeren.

pionnen_klein
Opstellingen en systemische krachten

Een systeem is elke vorm van samenwerking tussen mensen. Daar waar twee of meer mensen bij elkaar zijn, is er sprake van een systeem.

roadsdecision_klein
Voice Dialogue

Kun je maar moeilijk beslissingen nemen?

Zeg je ‘ja’ maar kies je liever ‘nee’?

Je voelt je ondergesneeuwd, niet gezien?

Misschien ervaar je dat het advies van je partner of je vrienden bij jou toch niet aanslaat, en je wil onderzoeken wat er dan wel voor jou past. Voice Dialogue is hiervoor een heel fijne en eenvoudige methode, die je ook overal thuis en op je werk kunt toepassen.

stenenhoop
Aura- en chakrahealing

Je hebt er ongetwijfeld wel eens van gehoord. En misschien vind je chakra’s eerder raar en zweverig. Maar de kans is ook groot dat je niet precies weet wat chakra’s eigenlijk zijn.

AB bars closeup1-750x480-croped
Access Bars

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wil ervaren. Ook voor jou, als jij in deze drukke maatschappij probeert te functioneren.