Combinatie van methodes

Naargelang jouw hulpvraag zijn er verschillende invalshoeken mogelijk, en meerdere methodes die kunnen worden ingezet. Elke sessie opnieuw bied ik begeleiding specifiek volgens jouw behoeften van dat moment.

Ik verweef gesprekken, systemisch werk, korte doe-opdrachten, PresentChild en Voice Dialogue in de behandelingen. Altijd in overleg met jou.

Ben je onzeker en weet je niet precies waar je je verhaal moet beginnen? Dat komt wel eens voor. Maar wees gerust, we maken samen de start en bekijken wat er verder nodig is.

Ben je niet in de stemming om te praten, en zoek je toch rust, of verlichting van je lichamelijke klachten? Het is niet altijd nodig om te praten. Ook in stilte is verandering mogelijk. Energetische therapie zoals Access Bars en een chakra-healing kunnen heel wat losmaken, en helpen bij klachten als angst, stress, piekeren, somberheid, burn-out, onverwerkte rouw of trauma, depressiviteit.

teddybeer straat_570
Innerlijk Kind-werk

Verdriet, niet gezien worden, angsten, eenzaamheid, onzekerheid en de daarbij behorende overtuigingen als: ‘Ik ben niet goed genoeg’, ‘Het ligt allemaal aan mij’, of ‘Ik had beter moeten uitkijken’ zijn vaak al in de kinderjaren ontstaan, als een soort overleving, maar ze kunnen jou nu in het volwassen leven leiden in je beslissingen, of blokkeren.

pionnen_klein
Systemische krachten

Een systeem is elke vorm van samenwerking tussen mensen. Daar waar twee of meer mensen bij elkaar zijn, is er sprake van een systeem.

Wrijving of wrevel tussen mensen in het gezin, op het werk, in de vriendenkring, in een land, … kan worden verklaard en begrepen dankzij slechts 5 systemische wetmatigheden. 

1 vierkant overzicht
De Kracht van de Kaart

De Kaart ‘Stromen van Verbinding’ is een uniek hulpmiddel om de gepaste woorden te vinden om te kunnen praten over wat er in je leven speelt. Zo krijg je inzicht in de soms nog verborgen gevoelens, gedachten, behoeften en wensen. Geschikt voor volwassenen, en voor jongeren.

voice dialogue
Voice Dialogue

Kun je maar moeilijk beslissingen nemen?

Zeg je ‘ja’ maar kies je liever ‘nee’?

Je voelt je ondergesneeuwd, niet gezien?

Misschien ervaar je dat het advies van je partner of je vrienden bij jou toch niet aanslaat, en je wil onderzoeken wat er dan wel voor jou past. Voice Dialogue is hiervoor een heel fijne en eenvoudige methode, die je ook overal thuis en op je werk kunt toepassen.

kind tunnel
Kindertolk

In jouw mama-rol stel je je zonder twijfel meer dan eens de vraag ‘Doe ik het wel goed?’
Een huilbaby, een bokkende peuter, een zieke kleuter, een kind dat liegt, gepest wordt, slecht eet, ADHD heeft, autistische neigingen heeft, heel vaak ziek is, …

Hiervoor bied ik je het doeltreffende Kindertolk-traject aan.

stenenhoop
Energetische Therapie

Aura- en chakrahealing

Een chakra kan je je voorstellen als een draaikolk die energie door je lichaam laat stromen. Als er in (één van) de chakra’s een blokkade zit, kan dit zich uiten door fysieke klachten of psychische klachten.

Access Bars

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wil ervaren. Ook voor jou dus, in deze drukke maatschappij.

… Sommige cliënten komen met een specifieke vraag en zijn geholpen met een paar losse sessies, dat is zeker mogelijk.

… Anderen kiezen overtuigd voor een individueel persoonlijk ontwikkeltraject om zo hun leven vanuit de kern een andere wending te geven. Heel bewust, met stevige handvatten.

… Nog anderen zijn benieuwd naar wat ze preventief kunnen doen om situaties van bij het ontstaan beter te kunnen inschatten om er beter en zelfzekerder mee om te kunnen gaan. En om zo op termijn minder problemen te krijgen. Lijkt dit jou wat, maak dan kennis met onze Workshops.