Methodes

Werkwijze

Het verband tussen lichaamsklachten en onze psychische gezondheid en het bewust leven naar onze eigen ik, komt in veel opleidingen terug. En dat is maar logisch ook.

Je lichaam en geest zijn onafscheidelijk. Zit er stress in je hoofd? Dan manifesteert het zich in je fysieke lichaam en verzwakt het je gezondheid.

Symptomen manifesteren zich als een soort preventief geneesmiddel, dat ons aanspoort om de juiste levensweg te verkennen. Een pijnstiller is oké om tijdelijk verlichting te brengen, maar zoveel doeltreffender is het om daarnaast ook naar de onderliggende oorzaak van je kwaal te kijken.

Kindertolk®

Wanneer je een vermoeden hebt dat er iets aan de hand is met de ontwikkeling van je kind, kun je terecht bij De Boesboom voor therapie.

Je kind is mogelijk vaak opstandig, in zichzelf gekeerd, asociaal, perfectionistisch, extreem boos, faalangstig, te klein voor zijn leeftijd, drammerig, vaak ziek, …

Combinatie van methodes

Net omdat de combinatie van Kindertolk®, systemisch werk, opstellingen en Voice Dialogue zo schitterend werkt, keer op keer, wil ik de inzichten door middel van De Boesboom tot bij jou brengen. 

Geen algemeen verhaal, maar specifiek volgens jouw behoeften.